Ena Life

Informatie: als je graag zolang mogelijk thuis blijft tijdens de weeën kan je tijdens een consultatie de nodige informatie krijgen. Je kan met al je vragen terecht. Ook wordt er een medisch dossier opgestart en krijg je een consultatie aan huis rond 35 weken zwangerschap.

Opvolgen van je zwangerschap: zie begeleiden van geboorte


ondersteuning tijdens de weeën: Wil je graag in het ziekenhuis bevallen onder begeleiding van je gynaecoloog maar tijdens de eerste fase van je weeën nog een tijdje thuis blijven dan kan dit. Je ontsluiting en de harttonen van je baby worden regelmatig gecontroleerd, ik kijk of het tijd is om naar het ziekenhuis te vertrekken. Jij en je partner krijgen tips om in eigen kracht doorheen het proces te gaan.

Voorwaarden is wel minstens 2 consultaties bij mij tijdens de zwangerschap.


Begeleiden van geboorte: Momenteel begeleid ik enkel zwangerschap en geboorte van zwangeren die ik reeds begeleidde of zwangeren waar ik een persoonlijk contact mee heb, ook zwangeren die bij mij geboren zijn en nu opzoek zijn naar een vroedvrouw wil ik graag begeleiden.


Nazorg en borstvoeding begeleiding: Voor iedereen die graag persoonlijke ondersteuning wenst, een kennismaking tijdens de zwangerschap is aan te raden maar niet noodzakelijk. Ik kom jou en je baby ondersteunen en verzorgen.

Je kan met al je vragen terecht.


Voor al deze diensten is 100 % tussenkomst van het ziekenfonds voorzien.

Voor de wachtdienst voor arbeid en bevalling wordt een bedrag aangerekend, eventueel terugbetaald door je hospitalisatieverzekering.

0