Ik ben Ann Somers, moeder van drie volwassen kinderen. 

Na de geboorte van mijn dochter lissa startte ik in 1991 met mijn praktijk als vroedvrouw te Lier.

In mijn praktijk kon je terecht voor totaal begeleiding rond geboorte.  Op 1 jan 2021 om 0.30 u begeleidde ik mijn laatste thuisgeboorte. Een wonderlijke ervaring als afsluiten van een intense en mooie periode.

Nu kan je bij mij terecht voor begeleiding tijdens de kraamperiode.

Ik geef babymassage in een beperkt groepje.

Ik werk er ook als bevalling & trauma consulent. Je bevalling als een mooie herinnering is een zegen voor het leven. Mijn wens is om ouders een positieve ervaring te geven. Dat kan ook bij moeilijke bevalling en geboorte nadat de negatieve ervaring geheeld is.


In 2022 startte ik in Gezondheidsstudio Pili  te Boechout met energetisch werk. Het is tijd om met deze kwaliteiten naar buiten te treden en jou te ondersteunen waar nodig.. Diepe dankbaarheid aan Liesbeth, bezielster van de studio.

In mijn vrije tijd maak ik kunstwerkjes, je kan ze bekijken op Magic store, vanuit deze activiteit is de creatieve workshop gegroeid " in verbinding met jezelf en wat diep in jouw leeft "

Al mijn activiteiten vallen op hun plek onder de naam van " geboortevrouw " , een mooie benaming die uitstraalt wat ik breng, wat ik doe en wie ik ben.

De 2 schatten op de foto zijn mijn pluskleinkindjes, ondertussen heb ik er vijf mogen verwelkomen......