Ena Life

Zwangerschapsmassage

Proficiat met je zwangerschap ! We hopen op een heerlijke en ontspannen tijd voor jou en je baby.

Tijdens een zwangerschap verandert je lichaam en wordt het extra belast. Dit vergt energie op lichamelijk en op geestelijk vlak. Met een zwangerschapsmassage willen we een moment van ontspanning creëren waarbij je tot rust kan komen en de overbelasting van je lichaam ondersteund wordt. Dit alles heeft een positieve invloed op jouw baby .Je kan genieten van een massage vanaf het begin tot het einde van je zwangerschap. Er wordt extra aandacht besteed aan de ongemakken die jij ervaart tijdens je zwangerschap. De massage kan gegeven worden in verschillende houdingen zodat het steeds een comfortabel gevoel geeft. Zowel pril als hoog zwangeren kunnen een heerlijke massage krijgen.

Locatie: Ena Life, Predikherenlaan 15, 2500 Lier.

Prijs: 45 euro Duur: 60 minuten.

Meebrengen: Een groot badlaken.

Mail: [email protected] of via onderstaand bericht.

Vrouwenmassage

Voor iedere vrouw, jong, minder jong, oud, pas bevallen, vermoeid, tijd om aandacht aan je lichaam of gewoon een cadeau voor jezelf of aan iemand die jij wil verwennen .

De Zweedse massage is een van de meest gebruikte vorm van massages, ook wel bekend onder de naam Klassieke massage. Het is een volledige lichaamsmassage waarbij het gehele lichaam behandeld wordt met als doel de bloedcirculatie te stimuleren en afvalstoffen los te maken en af te voeren. Het heeft een diepe inwerking op vermoeide en gespannen spieren. Ideaal voor een moment van relaxatie en ontspanning voor geest en lichaam.

Locatie: Ena Life, Predikherenlaan 15, 2500 Lier.

Prijs: 45 euro. Duur: 60 minuten.

Meebrengen: Een groot badlaken. Mail: [email protected] of via onderstaand bericht.

Babymassage

Heel veel voordelen!

Babymassage is de ideale manier om een hechtere band op te bouwen tussen jou en je baby en om een gevoel van warmte en geborgenheid te creëren. Babymassage heeft nog veel andere voordelen; Baby’s die regelmatig gemasseerd worden zijn kalmer, worden minder snel ziek, lachen meer, hebben een betere spijsvertering, hebben minder darmkrampjes en slapen beter. De massage bevordert hun lichamelijke en innerlijke ontwikkeling, het ondersteunt de groei en de zintuigen van het kindje worden geactiveerd.

Locatie: bij je thuis of op de praktijk

Duur: 30 minuten

Afspraak maken via [email protected] of [email protected] of via onderstaand berichtje.

0