Bevalling trauma helen

Ik werkte 30 jaar als vroedvrouw in de eerste lijnszorg. 

Dankbaar voor al de ontmoetingen en geboortes ga ik nu verder met helen van moeilijke ervaringen.

Doorheen de jaren werd ik op persoonlijk en professioneel vlak ervaringsdeskundige in het omgaan met pijn, zowel fysiek als emotioneel.

Ik volgde opleidingen die me handvaten gaven om trauma te helen.

Nu begeleid ik vrouwen ( en/of partners) en baby's bij het verwerken van moeilijke ervaringen tijdens de zwangerschap, bevalling en na de geboorte.

Ik begeleid jou en/of je baby door de pijn heen. Zie mij als geboortevrouw.

Indien jij je bevalling negatief hebt ervaren en je blijft er last van hebben dan kan je deze negatieve gevoelens verwerken. Dit is van belang voor je algemeen welzijn zowel fysiek als emotioneel, maar ook voor de band met je kindje en voor je gezinsleven .

Pijn onderdrukken, bewust of onbewust, vermindert je levenskwaliteit ( vermoeid, angstig, opgejaagd, prikkelbaar, fysieke pijnen )

Onverwerkte pijn helen is een geschenk aan jezelf, het maakt ruimte voor mooie nieuwe belevingen.

Een negatieve ervaring verwerken geeft je volgende zwangerschap en bevalling de ruimte om op een positieve manier te beleven.

Ook niet verwerkte ervaringen die tijdens een volgende zwangerschap naar boven komen kan je tijdens deze zwangerschap helen.

Vanuit het perspectief van je baby kan een geboortetrauma fysiek en/of emotioneel zijn. Het is belangrijk dat eerst mama rust vindt in de negatieve ervaring, daarna gaan we kijken en voelen wat de baby nodig heeft.

Traumaverwerking is maatwerk., ik gebruik hiervoor verschillende technieken.

We bekijken samen wat voor jou het veiligste voelt, van daaruit vertrekken we en kan het proces zich ontvouwen samen helen we verder.

- gesprek

- de veilige cirkel

- lichaamswerk zoals massage, aanraken, energetische massage, craniosacrale aanraking, voetreflex

- het gouden uur

- relaxatie, visualisatie en ademhaling

- bachbloesems en mineraal essences 

- creatie; het helingsproces in de materie zettenJe kan een afspraak maken via onderstaand bericht of bellen naar Ann Somers 0476 28 51 

De consultatie gaat door in Studio Pili, Binnensteenweg 145, 2530 Boechout